Tunillatsissimanermut uppernarsaammik piniartut amerlapput

Kingullermik nutarterneqarpoq

Innuttaasut tunillatsissimasorpassuit tunillatsinnermik  uppernarsaammik qinnuteqarput tamannalu Coronamut Akiuinermi unamminartorsiortitsivoq.

Sapaatip akunneri kingulliit marluk amerlasuut tunillatsipput, amerlasuullu tunillatsinnerata kingorna tunillatsissimanermut uppernarsaammik piniarneq nalinginnaasumiit sivisunerunissaa naatsorsuutigineqartariaqarpoq. 

Maannakkorpiaq emailit tunillatsissimanermut uppernarsaammik qinnuteqartut 1000-t sinnerlugit suliarineqarnissaminnut utaqqipput. Kisitsit annikillisarniarlugit sulisoqarpoq, tunillatsissimasut qinnuteqartullu amerlasuut tunngavigalugit sapaatip akunnerini tulliuttuni ullut suliffiusut qulit missaannik utaqqisarnissaq naatsorsuutigineqartariaqarpoq.