Sidste chance for vaccination mod COVID-19  inden sommerperioden er fredag den 17. juni

Sidste opdateret

Mangler du det sidste vaccinestik, for at komme ude at rejse, så er det sidste chance på næste fredag. Efter denne dato vil sundhedsvæsnet ikke tilbyde COVID-19 vaccinationer på grund af begrænsede ressourcer i sommerperioden. I tilfælde er af pludselig opstået rejseaktivitet eller andre tilsvarende situationer kan det enkelte sundhedscenter beslutte er gøre undtagelser, men som udgangspunkt er den sidste frist den 17.  juni.

En række lande, som USA, Canada Malaysia og Filippinerne stiller stadig krav om at indrejsende skal være færdigvaccinerede inden indrejse. Alle der skal rejse til udlandet anbefales at besøge den danske udenrigsministeries hjemmeside, for at se de aktuelle rejsevejledninger.