IT-problemer: Tjek dit Coronapas

Sidste opdateret

Har du fået din booster-vaccine så skal du tjekke dit Coronapas. IT-problemer forhindrer nemlig i øjeblikket at booster-vacciner, der er givet i Grønland kan føjes til det danske og det europæiske Coronapas.  Selv om Coronapasset efter de nuværende grønlandske regler ikke udløber, giver det problemer for borgere der skal ud at rejse eller bruger deres danske Coronapas som vaccinedokumentation i Grønland.  Det danske Corona-pas udløber nemlig fem måneder efter det andet vaccinestik.

Hvis din booster-vaccine ikke er tilføjet til dit Corona-pas, skal du besøge Sulisivik og anmode om at få opdateret Coronapas. Det gør du på dette link: https://www.sullissivik.gl/Forms/Corona_Booster_Coronapas?sc_lang=da-DK. En medarbejder fra Departementet for Sundhed vil derefter opdatere dit Coronapas manuelt.

Oplever du at dit danske Coronapas er udløbet, kan du i app’en skifte til EU-Coronapasset. EU-Coronapasset udløber nemlig ikke automatisk. Du kan også skifte til min side i app’en der hvor dine vaccinationer fremgår. I Grønland stille der ikke krav om mere en to vaccinestik for adgang til offentlige til for eksempel restauranter eller cafeer.