Fejl med visning af boostervaccinationer i coronapas

Sidste opdateret

På grund af en teknisk fejl bliver mange borgere nødt til at sende en ny ansøgning, hvis de vil have en boostervaccination vist i deres coronapas.

Hvis du på noget som helst tidspunkt har skrevet til Corona-hotline for at få dine vaccinationer manuelt indtastet i dit coronapas, vil din boostervaccine pga. en teknisk fejl ikke automatisk blive vist i dit coronapas. For at løse dette, skal du via Sullissivik genansøge om at få din boostervaccine indført i passet.

Det gælder ikke for dem som har fået 1. eller flere vacciner udenfor Grønland.

Når du sender en ny ansøgning, sikrer du samtidig, at dit coronapas fremover vil blive opdateret automatisk, når du bliver vaccineret.

Der er udarbejdet en ny løsning, hvor information om vaccinationer fremover automatisk vil blive opdateret i coronapas-appen. Rent teknisk snakker denne nye løsning dog ikke sammen med den tidligere manuelle indtastningsmetode. De tidligere manuelle indtastninger skal derfor slettes, før den nye løsning kan implementeres, og boostervaccinen kan blive vist i coronapasset. Du er derfor nødt til at sende en ansøgning igen, hvis du tidligere har bedt om en manuel indtastning.

Når du genindsender en ansøgning om at få dine vaccinationsinformationer ind i dit coronapas, vil det blive registreret, at den gamle manuelle indtastning skal fjernes, og erstattes med den nye automatiske opdatering. 

Dog skal du vide, at coronapasset midlertidigt bliver tømt for alle oplysninger, og har først alle vaccinationer synlige igen kl. 18 samme dag. Så er du på rejse, eller skal du afsted inden for de næste par dage, så vent med ansøgningen til senere.

Herefter vil alle dine vaccinationer fremover automatisk blive synlige i dit coronapas, også boostervaccinen.

Du kan sende din anmodning via Sullissivik

Coronamut Akiuineq / Corona Bekæmpelsen beklager for ulejligheden.