Rejser fra Nuuk i juledagene

Sidste opdateret

Ikke-vaccinerede personer på 2 år og derover, som rejser fra Nuuk til et andet sted i landet, skal have foretaget en PCR-test tidligst 48 timer inden afrejse. Testcenteret i Nuuk har dog lukket 24.-26. samt 31. december 2021. Derfor er der ikke krav om forudgående test i perioden fra og med 25. december 2021 til og med 3. januar 2022.

Ikke-vaccinerede personer over 2 år skal dog i karantæne ved ankomst til deres destination. Karantænen skal vare indtil man kan dokumentere, at man ikke er smittet. Dette kan enten ske ved at få foretaget en test og få et negativt svar, eller ved at være uden corona-symptomer efter 14 dages karantæne.

Færdigvaccinerede personer kan frit rejse uden krav om hverken forudgående test eller efterfølgende karantæne.