Vaccination mod covid-19 foregår nu ved Lægeklinikken

Sidste opdateret

Vaccineringen i Nuuk mod covid-19 har foregået flere steder, men nu hvor efterspørgslen ikke laver store kødannelse, så rykkes det fast ned til lægeklinikkens lokaler på Dronning Ingrids Hospital.  

I denne uge (uge 40) kan du blive vaccineret onsdag den 6. okt. og torsdag den 7. okt. i lægeklinikken fra kl.16.00 – 17.00. Fra næste uge (uge 41) er der fremadrettet åbent, mandag til torsdag fra kl.16.00 – 17.00.   Du skal bare møde op i venteværelset og behøver ikke at trække noget nr.

Vaccination mod COVID-19

Sundhedsmyndighederne anbefaler at man takker ja til vaccination, fordi den giver en høj beskyttelse mod at blive smittet og at man bliver alvorlig syg af med covid-19.  Jo flere der bliver vaccineret, jo færre bliver der smittet og jo bedre kontrol kan vi få med epidemien. Det er gratis at blive vaccineret, og vi anbefaler alle der får tilbuddet om at takke ja.