Bliv vaccineret ved USK i dag!

Sidste opdateret

I dag er der vaccination i Nuuk ved USK gymnastiksal frem til kl 17.00, hvor alle der er fyldt 12 år kan blive vaccineret. Det gælder også gravide i 2. – 3. trinmester og ammende.

Vaccination startede kl. 9.30 og ved 12.00-tiden kunne man konstatere, at man kun havde vaccineret omkring 100 borgere.

”Vi opfordrer, igen igen, borgere om at blive vaccineret. Vi har allerede set, at det er blandt de ikke-vaccinerede, at der foregår mest smittespredning, samt hvor hurtigt smitte kan sprede sig. Vaccinen virker, den bremser smittespredning, derfor er man som vaccineret med til at inddæmme smitte, og hvis man skulle uheldig med at får Covid-19, får man meget mildere sygdomsforløb, hvis man er vaccineret”, siger landslæge Henrik L. Hansen.

Vaccinationen i dag varer indtil kl. 17.00.