Alkoholforbud i Sisimiut forlænges til og med onsdag

Sidste opdateret

Naalakkersuisut har besluttet at forlænge alkoholforbuddet i Sisimiut, Itilleq og Sarfannguit til og med onsdag den 18. august 2021.

På baggrund af et ønske fra Qeqqata kommunea, så indførte Naalakkersuisut i sidste uge et alkoholforbud i Sisimiut, Itilleq og Sarfannguit. Der har siden været en god dialog med kommunen og på baggrund af det, så forlænges forbuddet til og med onsdag.

I perioden med alkoholforbud, så har taskforcen for smitteopsporing og sundhedsvæsenet fået den nødvendige arbejdsro, der har været nødvendig til at få nedbragt den pukkel af opgaver og henvendelser, som der har været – og nu er der yderligere ro til at der kan dannes et fuldt overblik.

Alle de andre restriktioner er stadig også gældende i Sisimiut ift. forsamlinger, krav om vaccination på offentlige steder og det anbefales på det kraftigste, at man følger de sundhedsfaglige råd.