Test for covid-19

Sidste opdateret

I de nye bekendtgørelser stilles der krav om fuld vaccination mod covid-19 for besøg på beværtninger, kulturinstitutioner, indendørs og udendørsfaciliteter mv. – med undtagelse af personer, som kan fremvise dokumentation for negativ Covid-19 test, der er maksimalt 48 timer gammel.

I den forbindelse påpeges det af myndighederne at personer med symptomer for covid-19 og personer som har været i nærkontakt med smittede prioriteres først, når der skal testes. Ligesom ikke-vaccineret indrejsende til landet og øvrige der efter en sundhedsfaglig vurdering anses som værende i særlig risiko for smitte vil blive prioriteret først.

Øvrige personer som ikke er vaccineret, men ønsker test mod covid-19 med henblik på at besøge beværtninger, restauranter mv. kan således kun blive testet i det omfang, det er muligt.