Massevaccination i Nuuk søndag den 25. juli i Inussivik

Sidste opdateret

Som følge af den store interesse for vacciner, bliver der ekstraordinært indført massevaccination i Nuuk. Det sker søndag den 25. juli i Inussivik fra klokken 10:00.

På grund af den store tilslutning til vaccinationer i Nuuk kommer der et ekstra vaccinationstilbud denne søndag kl. 10.00-18.00. Det vil være gratis at køre med bus til og fra vaccinationsstedet på søndag. 

For at undgå kødannelse vil vaccinationsstedet være åbent for forskellige målgrupper i forskellige tidsrum. 

Det endelige planlægningsarbejde i forhold til målgrupper og tidspunkter er stadig undervejs, og vil blive meldt ud lørdag formiddag. Derfor opfordres borgere til at holde øje med medierne og corona.gl, for at finde ud af hvornår der er adgang til vaccinationsstedet for deres målgruppe.

Det har kun kunnet lade sig gøre at få organiseret dagen så hurtigt, fordi mange engagerede borgere og virksomheder har meldt sig som frivillige. Derfor skal der lyde en stor tak til dem. Alle de mange medarbejdere der med kort varsel uden tøven har sagt ja til at yde en indsats, fortjener også stor anerkendelse.

Vi ses på søndag til vaccination.