Foreløbig tre smittede ved koncert i Qaqortoq: 250 skal testes

Sidste opdateret

Var du til koncert på Rockhouse i Qaqortoq fredag den 9. juli? Så skal du nu gå i karantæne og hurtigst muligt blive testet for Coronavirus.

Smitteopsporingen har vist, at foreløbig 3 koncertgæster er testet positiv efter koncerten. Der var cirka 250 gæster til koncerten.

Udover at gå i karantæne og blive testet, skal koncertgæsterne være forsigtige og holde afstand til andre mennesker, selv om de har fået en negativ test, da der har været tilfælde, hvor smittede har testet negativt så sent som på femtedagen efter de er blevet smittet.

I Qaqortoq skal du sende en mail til qaqshv@peqqik.gl for at bestille tid til test. Du skal oplyse dit navn, personnummer, adresse og telefonnummer. Sundhedsvæsenet vil ringe til dig med en tid til test hurtigst muligt.