Sidste besøg af vaccinationsholdet i Upernavik

Sidste opdateret

Nu er det sidste chance for at blive vaccineret mod Corona i Upernavik. Så har du endnu ikke fået første stik, eller mangler du at få andet stik, så er det nu.

Det sker lørdag 10. juli mellem 18.45 og 20.30 på Sundhedscenteret i Upernavik. Der har være stor tilslutning til vaccinerne i byen,- 51 % af borgerne er således færdigvaccinerede og 78 % har fået deres første stik.

”De fleste borgere i Upernavik har heldigvis fået deres vaccine, men vi mangler stadig nogle procent før vi har opnået den beskyttelse af befolkningen som er nødvendig for at undgå udbrud til efteråret, derfor vil jeg opfordre alle der mangler deres vaccine til at møde op”, siger Landslæge Henrik L. Hansen

Vaccinationsholdene der rejser på kysten, oplever at vaccinerne er mest populærere bandt borgere der skal ud at rejse og derfor har brug for et vaccinepas, men ifølge Landslængen, er der god grund til at tage imod tilbuddet, også selv om man ikke har rejseplaner.

”Vacciner er ikke kun for dem der rejser. Behovet for vaccinationer har vist sig at være meget større end vi oprindeligt troede. Den nye delta-variant, det nu spreder sig i Europa, er så smitsom, at det ikke er realistisk at vi kan holde den ude af Grønland. Den eneste måde vi kan beskytte os mod den vacciner”, siger Henrik L. Hansen.

Man kan både få det første og det andet stik på lørdag i Upernavik. Der vaccineres med Moderna.

Sted: Upernavik Sundhedscenter
Tid: Lørdag den 10.7. kl. 18:45 til 20.30