Revaccination med pfizer i Nuuk

Sidste opdateret

I uge 24 bliver der revaccineret med Pfizer i Nuuk.

Tirsdag den 15. juni, onsdag den 16. juni og torsdag formiddag den 17. juni vil socialt udsatte borgere i hovedstaden blive revaccineret: Det foregår i lokaler hos Frelsens hær, Kofoed skole, Ikaarsaafik og på Aaqa.

Derudover vil der torsdag eftermiddag den 17. juni være revaccination med Pfizer af borgere, som endnu ikke har modtaget deres 2. vaccination.

Det sker torsdag den 17. juni fra kl. 12.30 til kl.15.15 i konferencelokalerne på Dronning Ingrids hospital. Har du tidligere været forhindret i at modtage din revaccination, giver dette tilbud dig nu lejlighed for dette.

SMS
Der vil onsdag eftermiddag blive sendt SMS-beskeder ud til borgere, som mangler deres revaccination med Pfizer. SMS’en vil indeholde nærmere information om mødetidspunkt.

Er du blevet førstegangsvaccineret med Pfixer og har du onsdag eftermiddag endnu ikke modtaget nogen sms, kan du møde op til revaccination i konferencelokalerne torsdag 17. juni imellem klokken 14-15.

For spørgsmål vedr. denne meddelelse kontakt: Sundhedsledelsen@peqqik.gl