Smittetal - 2022-02-08

Sidste opdateret

Opsummering

Status tirsdag den 8. februar 2021 klokken 16

Mandag den 7. februar kom der svar på 108 PCR-tests på landsplan, hvor 23 % er positive.

Der er nu fundet smittede personer i Tasiilaq, mens der fortsat er ingen eller begrænset smitte i Ittoqqortoormiit og Qaanaaq. I Nuuk, Ilulissat og Aasiaat vurderes smittespredningen nu at være aftagende, mens den fortsat kategoriseres som omfattende i Sisimiut, Maniitsoq, og Uummannaq, Sydgrønland og Paamiut.

Siden opdateringen i går mandag den 8. februar er der i alt indlagt fire nye patienter med COVID-19 – to i Ilulissat, en i Nuuk og en i Aasiaat. Der er udskrevet tre patienter med COVID-19 fra Nuuk, Paamiut og Nanortalik. En patient er overflyttet fra Sisimiut til Nuuk.

I dag tirsdag den 8. februar klokken 14, er at der er 15 indlagte patienter med COVID-19 i hele landet. Seks er indlagt i Nuuk, tre i Ilulissat, en i Paamiut, to i Sisimiut, en i Uummannaq, en i Qaqortoq og en i Aasiaat.

To patienter er indlagt med COVID-19 som den primære diagnose (Kategori 1). Der er indlagt en ny patient på Intensiv Afsnit.

Fire patienter er indlagt, hvor COVID-19 diagnosen har indflydelse på sygdomsforløbet, men hvor anden væsentlig sygdom eller skade er afgørende medvirkende til indlæggelsen (Kategori 2).

Ni patienter er indlagt af anden årsag end COVID-19, hvor COVID-19 diagnosen heller ikke har nogen væsentlig betydning for indlæggelsen (Kategori 3).