Sikkerhedsbrud i centraladministration giver fortsat problemer for Corona Hotline

Sidste opdateret

Sikkerhedsbruddet i selvstyrets centraladministration har også ramt arbejdet i Corona Hotline. Det betyder, at man ikke har kunne opdatere coronapas eller udstede immunitetsattest. Alle ansøgninger siden 29. marts 2022 er påvirket.

Det vides endnu ikke hvornår almindelige arbejdsgange med for eksempel opdatering af coronapas eller udstedelse af immunitetsattester kan genoptages. Det anslås dog, at problemet vil forstyrre Corona Hotlines arbejde til engang i næste uge (Uge 14).

Corona Hotline regner med, at alle ansøgninger vil blive behandlet så snart systemerne fungerer igen. Dette vides dog ikke før systemerne er i gang igen. Hvis det bliver nødvendigt at genansøge om f.eks. opdatering af coronapas, vil det blive meldt ud.