Man kan ofte finde svar på corona.nun.gl

Sidste opdateret

Vi er glade for at mange gør brug af Hotlinen, da det er vigtigt at borgerne har adgang til nødvendig information om Covid-19 situationen i landet.

Selvom der er mange personer der besvarer opkald på Corona Hotlinen er der desværre mange borgere der ringer ind forgæves. Årsagen hertil ligger i at Hotlinen i den sidste uges tid har modtaget dobbelt så mange henvendelser både per telefon og mail.

Selvom situationen og restriktioner ændrer sig hurtigt, er der ofte mange svar der kan findes på corona.nun.gl. Vi håber derfor at flere borgere vil tage denne mulighed i betragtning da det vil afhjælpe det store pres der er i øjeblikket.

Hvis informationen er utydelig eller ikke er tilgængelig, opfordrer vi selvfølgelig til at du tager kontakten til Hotlinen.

Corona hotline 801100 har åbent fra 8-16 alle hverdage.