airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder fra myndigheder

Her kan du læse nyheder kun om COVID-19 fra myndigheder.
Dato 5. maj 2021

Tasiilaq, Qaanaaq og tilhørende bygder tilbydes vaccine

Om to uger vil hele den voksne befolkning i Østgrønland samt Qaanaaq og bygder være blevet tilbudt første stik med en covid-19 – vaccine med undtagelse af gravide og ammende. Det vil for den enkelte give en stor beskyttelse mod covid-19. For at undgå epidemier i disse områder er det også afgørende, at så mange som muligt vaccineres. Det vil være et kæmpe skridt i den rigtige retning og give yderligere åbning af landets grænser.

Se nyhed
Dato 27. april 2021

Re-vaccination i Maniitsoq og Kangerlussuaq

De fleste borgere, der har modtaget første stik skulle gerne være indkaldt til revaccination i både Maniitsoq og Kangerlussuaq. Er man ikke blevet indkaldt til revaccination kan man i:

Se nyhed
Dato 21. april 2021

Nu starter vaccinationerne i Østgrønland

På torsdag, den 22. april, er vaccinationsholdet i Ittoqqortormiit og alle borgere over 18 år tilbydes og opfordres til at takke ja til vaccinationen. Vaccinen der anvendes er Moderna som hjælper mod et alvorligt covid-19 sygdomsforløb.

Se nyhed
Dato 13. april 2021

I Grønland vaccineres med vacciner fra Moderna og Pfizer-BioNTech

Der har i den senere tid været en del omtale af, at nogle borgere i Danmark og andre steder har fået alvorlige blodpropper efter vaccination mod Covid-19. Det drejer sig imidlertid alle om borgere, der er blevet vaccineret med Covid-19 vaccinen fra firmaet AstraZeneca. Denne vaccine har slet ikke været anvendt i Grønland.

Se nyhed
Dato 30. marts 2020

Sundhedsvæsenets og Allorfiks tilbud til borgerne i relation til lukning af alkoholsalget i Nuuk

Den 28. marts om aftenen besluttede Naalakkersuisut at lukke for alkoholsalget i Nuuk, Kapisillit og Qeqertarsuatsiaat som led i indsatserne for at undgå yderligere spredning af Covid 19 virus i befolkningen.

Se nyhed
Dato 28. marts 2020

Ekstra midler afsat til krisecentrene

Coronasituationen og særligt nedlukning af Nuuk presser familier, der i forvejen er udfordret.

Se nyhed
Dato 21. marts 2020

Rusmiddelbehandling under den nuværende risikosituation omkring Covid-19

Situationen omkring Covid-19 sygdommen udvikler sig hele tiden og med baggrund i den nyeste udvikling, må tilbuddet om rusmiddelbehandling ændres.

Se nyhed