airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Vaccinationskaravane til Sydgrønland

Vaccinationskaravanen kommer fra starten af næste uge til Sydgrønland og det bliver med en stram og ambitiøs tidsplan, da vaccinen skal distribueres og administreres 14 forskellige steder på bare 9 dage. Vaccinen tilbydes til alle borgere over 18 år.
9. april 2021

Vaccination
Hold dig opdateret på corona.nun.gl
Vaccinationsplanen for Sydgrønland er offentliggjort og publiceret på den nye hjemmeside corona.nun.gl under ”Vaccination” og ”Næste vaccinationssted”. Der kan ske ændringer i planen pga. vejrlig f.eks., så coronasekretariatet anbefaler at man holder sig opdateret på hjemmesiden.

Med forbehold for ændringer ift. tid og sted, ser planen foreløbigt således ud

Hvem: Alle borgere over 18 år.

Prioriter tilbuddet
Borgerne opfordres til at takke ja til vaccinationen, mens vaccinationskaravanen er der i denne omgang. Hvis man vælger at takke nej til tilbuddet nu, og ombestemmer sig senere, så skal man vente til vaccinen bliver mere almen tilgængelig, da det er en større logistisk opgave at vaccinere så mange, over så store geografiske afstande og til så alsidige lokaliteter.

Fåreholderne anbefales, at møde op til vaccination i den by/bygd de har folkeregisteradresse.