airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Revaccination mod coronavirus i Kangerlussuaq

Til de borgere der fik første vaccination med Pfizer BioNTech 7 april 2021.
Vi giver anden vaccination onsdag den 28 april i sportshallen mellem kl 9 og 12.30.
22. april 2021

Alle der har været til første vaccination burde modtage en SMS med mødetidspunkt. Såfremt du ikke modtager SMS så kom til hallen i ovennævnte tidsrum for at få anden vaccination.

Du er langt bedre beskyttet mod coronavirus ved at få to vacciner (dækningsgrad stiger fra 70% til 95%), så vi anbefaler på det kraftigste at du får anden vaccine også.

TIL DE BORGERE DER IKKE FIK VACCINEN SIDST VI VAR I KANGERLUSSUAQ:

Vi anbefaler du bliver vaccineret så snart der bliver mulighed for dette. Vi kan ikke tilbyde dig vaccination nu, da vi ikke kommer igen med denne vaccinetype.

Du kan kontakte coronatelefonen 864211 kl 13-14, for at blive skrevet op til vaccination på et senere tidspunkt. Du skal være mindst 18 år for at blive tilbudt den anden vaccine. Det er Moderna, samme type mRNA vaccine som den fra Pfizer vi bruger nu.

Det er IKKE den vaccinetype der har sammenhæng med sjældne blodpropper, så du behøver ikke fravælge vaccinen på den baggrund.
Vi håber at se jer til vaccination snart.